home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP Aalst PARTICULIER

huizen Aalst te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Aalst.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Aalst. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Aalst aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP AALST
200.000 €

huis te koop Aalst

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:3
Bouwjaar:1964
Bewoonbaar:105 m²
Opp grond:150 m²
EPC:- kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:Lambrechtstraat 27
9300 AALST
Contact:
(geen immo aub)
T: 0494 81 53 80
E: -

WONING TE KOOP IN AALST

Prima gelegen stadwoning te Aalst te koop van eigenaar in rustige buurt. De woning omvat: gelijkvloers hall, living, keuken, toilet, gezellige veranda, kleine tuin met vijver en garage.

Eerste verdiep: biedt 2 grote slaapkamers, kinderkamer of bureau badkamer met toilet.

Tweede verdiep: zolder bereikbaar via uitvaltrap.

Deze woning te Aalst is te koop van particulier en is gelegen nabij scholen, winkels, OLV Aalst.

Deze prima onderhouden woning is zeker uw bezoekje waard.


Aalst huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Aalst of Erembodegem lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Steendorp of een bungalow in Tieldorp. Een villa zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Aalst van particulier of Gijzegem, Meldert of Moortsel en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Nieuwerkerken of Gijzegem van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Aalst of Tielrode bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier in Gijzegem, Meldert of Moortsel omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Aalst hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Aalst, Erembodegem, Hofstade of Nieuwerkerken een nieuwe stek kan vinden.