home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

BUNGALOW TE KOOP BEERVELDE PARTICULIER

huizen Beervelde te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Beervelde.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Beervelde, deelgemeentevan Lochristi. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Beervelde aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP BEERVELDE
330.000 €

huis te koop beervelde

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:4
Bouwjaar:1976
Bewoonbaar:190 m²
Opp grond:834 m²
EPC:476 kWh/m²
Beschikbaar:onmiddellijk
CONTACT
Adres:Reigerstraatf 5
9080 BEERVELDE
Contact:
(geen immo aub)
T: 0492 97 47 66
E: -

BUNGALOW TE KOOP IN BEERVELDE

Rustig woning te Beervelde, deelgemeente Lochristi, op platteland.

Mooie instapklare bungalow bwj 1976. Instapklare staat: 4 slpk: 2 kleine en 2 grote, badk met 2 lavabo's, ligbad en douche, toilet, ingebouwde keuken met toestellen tuinhuis, serre en losstaande garage, zolder mooie tuin, voor en achteraan Regenwaterput + pomp (ideaal voor de tuin).

Woning te koop van eigenaar gelegen te Beervelde (grens Destelbergen). Vlotte bereikbaarheid ( R4 , E17, centum Destelbergen...). Openbaar vervoer in de nabijheid: bus op 500m, trein op 4km.

EPC 476, centrale verwarming op mazout, putwater/regenwater voor de tuin.

Vrij in overleg vanaf verlijden akte. Enkel te bezoeken na afspraak via mail of telefoon.


Onderstaande tekst heeft niks te maken met bovenstaande advertentie.

Beervelde bungalow te koop is de advertentie waarnaar ik al een poosje op zoek naar ben. Ik ben toe aan een nieuw huis. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Beervelde of Lochristi lijkt me wel een leuke gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een appartement kopen in Beervelde of een bungalow in Lochristi. Een villa ligt niet binnen mijn wensen.

Ik google op huis te koop in Beervelde van particulier of Lochristi en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Beervelde van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Lochristi of Beervelde bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier in omgeving Gent omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Beervelde hoopt te vinden. De aanwezigheid van 4 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Beervelde, Lochristi of Gent een nieuwe woning kan vinden.