home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP BERLARE PARTICULIER

huis Overmere te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Berlare.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Berlare. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Overmere aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP BERLARE
205.000 €

huis te koop Berlare

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:5
Bouwjaar:-
Bewoonbaar:223 m²
Opp grond:447 m²
EPC:550 kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:Lindestraat 11
9290 BERLARE
Contact:
(geen immo aub)
T: 0494 71 38 27
E:

WONING TE KOOP IN OVERMERE

Half open woning te renoveren gelegen in een rustige straat te Overmere. Op een perceel van 447m² met een straatbreedte van 11 op 52 meter diep met zicht op natuur dus achteraan geen buren. Dicht bij winkels en school, met busverbindingen naar Lokeren, Gent, Dendermonde en op wandelafstand van de Nieuwdonk en het prachtige Donkmeer.

Deze woning in Overmere is op zoek naar iemand met werkende handen die er een gezellige thuis kan van maken, omdat de basis en ruimte aanwezig is. Ook Ideaal voor iemand die veel ruimte nodig heeft voor beroep of bijberoep met ruimte om er meerdere wagens te plaatsen.

Ruime living, eetplaats, keuken, badkamer, wasplaats, wc, stalling, werkatelier, garage, koer en tuin.

Boven 5 slaapkamers. Wordt rechtstreeks verkocht van eigenaar.

GEEN IMMO'S OF INVEST BUREAU'S.


Berlare huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Berlare of Overmere lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Steendorp of een bungalow in Uitbergen. Een villa zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Berlare van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Overmere of Uitbergen van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Berlare of OVermere bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Berlare hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Berlare, Uitbergen of Overmere een nieuwe stek kan vinden.