home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP DE PINTE PARTICULIER

huis De Pinte te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in De Pinte.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in De Pinte. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in De Pinte aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP DE PINTE
298.000 €

huis te koop De Pinte

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:4
Bouwjaar:1969
Bewoonbaar:162 m²
Opp grond:352 m²
EPC:- kWh/m²
Beschikbaar:Onmiddellijk
CONTACT
Adres:Van Eycklaan 8
9840 DE PINTE
Contact:
(geen immo aub)
T: 0496 05 12 19 (enkel 's morgens)
E: -

WONING TE KOOP IN DE PINTE

Ruime halfopen woning in de Pinte te koop van eigenaar met op de benedenverdieping een aantrekkelijke inkom- en traphal, een ruime leefruimte met volparket en houtkachel, bureel, grote keuken, bijkeuken en toilet.

Op de eerste verdieping vindt u een ruime overloop met kastruimte, vier slaapkamers, een badkamer met inloopdouche en apart toilet. De zolder biedt de mogelijkheid extra leefruimte in te richten.

Gezellige tuin met terras en aparte garage met elektrische poort. Deze woning in de Pinte is voorzien van dubbel glas, zonnepanelen en verwarming op aardgas. Het dak werd vernieuwd in 2000. De woning is ideaal gelegen op 10 minuten wandelafstand van het station en van het centrum van De Pinte.


De Pinte huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Zevergem lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in De Pinte of een bungalow in Zevergem. Een villa in De Pinte zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in De Pinte van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Zevergem van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in De Pinte of Zevergem bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in De Pinte hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in De Pinte of Zevergem een nieuwe stek kan vinden.