home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP DENDERLEEUW PARTICULIER

huis Denderleeuw te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Denderleeuw.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Denderleeuw. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Denderleeuw aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE DENDERLEEUW - VERKOCHT
229.000 €

huis te koop Denderleeuw

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:4
Bouwjaar:1973
Bewoonbaar:221 m²
Opp grond:481 m²
EPC:489 kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:-
9470 DENDERLEEUW
Contact:
(geen immo aub)
T: -
E: -

WONING TE DENDERLEEUW VERKOCHT

Zeer ruime en sterke woning in Denderleeuw te koop van eigenaar. Geschikt voor grote gezinnen met 4 slaapkamers, badkamer, garage, living, woonkamer, keuken, grote zolder en grote kelder onderverdeeld in drie ruimtes, stal, grote tuin met fruitbomen, zuidelijk gericht terras.

Nabij station Denderleeuw, bushalte, scholen en winkels. Op 5 minuten van E40.


Denderleeuw huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Iddergem of Welle lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Welle of Iddergem of een bungalow in Denderleeuw. Een villa in Denderleeuw zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Denderleeuw van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Iddergem of Welle van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Denderleeuw, Welle of Iddergem bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Denderleeuw hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Denderleeuw of Iddeergem een nieuwe stek kan vinden.