home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP DENDERMONDE PARTICULIER

huis Dendermonde te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Dendermonde.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Dendermonde. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Dendermonde aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP DENDERMONDE
350.000 €

huis te koop Dendermonde

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:5
Bouwjaar:1959
Bewoonbaar:387 m²
Opp grond:384 m²
EPC:- kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:Stationsstraat 32
9200 DENDERMONDE
Contact:
(geen immo aub)
T: 0479 26 62 42
E: -

WONING MET HANDELSPAND TE KOOP IN DENDERMONDE

Te renoveren woning met handelspand te koop van particulier in centrum Dendermonde.

Heel interessant project in centrum Dendermonde, gelegen aan station, commerciële ligging, nabij scholen, op wandelafstand van winkelstraten.

Ruime woonst met handelspand te koop van eigenaar (voorheen elektronicazaak) met heel wat mogelijkheden. Achteraan vrije ruimte voor parking of tuin en garages vlot te bereiken.

De woning heeft volgende indeling: verdieping 0 = handelspand (kantoren, vrij beroep...), verdieping 1 = living, keuken met bijkeuken, terras, berging, badkamer, toilet, verdieping 2 = 5 slaapkamers, verdieping 3 = zolder (mogelijkheid tot maken van kamers).


Dendermonde huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Grembergen of Baasrode lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Grembergen of Baasrode of een bungalow in Dendermonde. Een villa in Dendermonde zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Dendermonde van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Grembergen of Baasrode van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Dendermonde of Grembergen of Baasrode bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Dendermonde hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Dendermonde of Grembergen of Baasrode een nieuwe stek kan vinden.