home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP DESTELBERGEN PARTICULIER

huis Destelbergen te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Destelbergen.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Destelbergen. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Destelbergen aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP DESTELBERGEN
330.000 €

huis te koop Destelbergen

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:3
Bouwjaar:1938
Bewoonbaar:250 m²
Opp grond:200 m²
EPC:233 kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:Burgemeester Meirsonstraat 66
9070 DESTELBERGEN
Contact:
(geen immo aub)
T: 0476 42 20 70
E: -

WONING TE KOOP IN DESTELBERGEN

VOORLOPIG GEEN BEZOEKEN MEER

Gelegen te Destelbergen in gezinsvriendelijke en rustige buurt, op fietsafstand van Gent centrum (10 min), in het groen en dichtbij de natuur. Gelegen op 100m van Rozenbroekenpark en dichtbij de Schelde. Grote supermarkten (Aldi, Lidl, Colruyt) en buurtwinkels op wandelafstand.

Zeer veel natuurlijke lichtinval. De woning werd goed onderhouden. Centrale verwarming op gas, overal nieuwe ramen met dubbel glas. Elektriciteit werd recentelijk vernieuwd en gekeurd.

Op de benedenverdieping een gezellige living met houtcassette, eetplaats en lichtrijke open keuken, met aansluitend speelruimte. Het kookeiland en bijhorende kastenwand biedt veel bergruimte, eveneens voorzien van moderne huishoudtoestellen.

Mooie, zonnige en goed onderhouden tuin van 100m2, met terras en een op maat gemaakt tuinhuis/bergruimte. Daarnaast is ook houtstapelplaats voorzien.

De eerste verdieping omvat 2 ruime slaapkamers met houten vloer en ingebouwde kasten. Ook een ruime recent gerenoveerde badkamer met douche, bad, toilet en dubbele lavabo. Uitzonderlijk veel lichtinval in de badkamer door velux en een raam op de tuin. Aansluitend op de badkamer bevindt zich een grote en functionele dressing of extra slaapkamer (slaapkamer 3). Het dak werd vorig jaar (2016) volledig vernieuwd, geïsoleerd en voorzien van 2 veluxramen. De zolder kan naar wens ingericht worden als 2 extra slaapkamers of hobbyruimte.

Immo, gelieve zich te onthouden, alvast bedankt.


Destelbergen huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Heusden lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Heusden of een bungalow in Destelbergen. Een villa in Destelbergen zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Destelbergen van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Heusden van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Destelbergen of Heusden bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Destelbergen hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Destelbergen of Heusden een nieuwe stek kan vinden.