home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP LANDEN PARTICULIER

huis te Ezemaal te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Landen.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Landen. U kan hieronder als particulier uw woning te koop te Ezemaal in Landen aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP LANDEN - EZEMAAL
PRIJS OP AANVRAAG

huis te koop Landen

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:-
Bouwjaar:-
Bewoonbaar:600/753 m²
Opp grond:5557 m²
EPC:- kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:Grote Steenweg 44A,
3400 EZEMAAL
Contact:
(geen immo aub)
T: -
E:

WONING TE KOOP IN LANDEN - EZEMAAL

Zeer groot deel van een vierkantshoeve in Vlaams-Brabant te koop van eigenaar, met bijhorende eigen grond. De grondoppervlakte van het gebouw zelf is 251m² en de bijhorende grond 5557m². Het gebouw zelf kan nog uitgebreid worden met een kleiner bijgebouw, buitentrap of garage (zie stippellijn op het grondplan). De bewoonbare oppervlakte bedraagt momenteel ongeveer 600m², indien gewenst uitbreidbaar met een zolderverdieping van ongeveer 150m². In totaal is er dus 753m² bewoonbare oppervlakte mogelijk.

De inrit en binnenkoer van 827m² is in gemeenschap met alle eigenaars. Ideaal als basis voor schitterende woning, horeca, bed & breakfast, kangoeroe woning, vrij beroep of cohousing project.

Het gebouw is momenteel in gerestaureerde staat, alle nutsleidingen zijn aanwezig en het gebouw is gereed voor verdere indeling en afwerking.

De benedenverdieping bestaat uit één derde prachtige en gerestaureerde booggewelven op zuilen en voor twee derde uit tongewelven.

De bovenverdieping heeft voor één derde al een tweede verdieping onder het dak, voor twee derde een nog in te vullen enorme ruimte tot onder het dak.

De tuin is een verwilderde parktuin en boomgaard. Langs de buitenrand ervan kan een privé inrit aangelegd worden (private losweg op het plan).

Bij de koop hoort ook een deel in 10.000'en van een moderne biomassa verwarmingsinstallatie op houtschilfers (goedkoper dan pellets), waarvan de leidingen ondergronds reeds tot in het gebouw lopen, klaar voor aansluiting samen met alle andere nutsleidingen.

Aan de buitenkant van het gebouw zijn reeds zowel een waterzuiveringsinstallatie als een regenwaterput ondergronds aangebracht.

Op het kavelplan (zie extra foto's) in bijlage gaat het over loten 2A (het gebouw) en 2B (de tuin), alle afmetingen staan erop genoteerd.

Uit de hand te koop. Adres: Grote Steenweg 44A, 3400 Ezemaal


Landen huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Vlaams Brabant te blijven wonen en Ezemaéal lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Ezemaéal of een bungalow in Landen. Een villa in Landen zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Landen van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Ezemaéal van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Landen of Ezemaéal bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Landen hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Landen of Ezemaéal een nieuwe stek kan vinden.