home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP LOCHRISTI PARTICULIER

huis Lochristi te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Lochristi.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Lochristi. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Lochristi aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP LOCHRISTI
200.000 €

huis te koop Lochristi

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:3
Bouwjaar:-
Bewoonbaar:128 m²
Opp grond:350 m²
EPC:- kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:-
9080 LOCHRISTI
Contact:
(geen immo aub)
T: 0474 32 66 70 (enkel 's avonds)
E: -

WONING TE KOOP IN Lochristi

Goed gelegen woning te koop in Lochristi van eigenaar met 3 slaapkamers en een zonnige tuin op een terrein van 350m². Woning eventueel verder op te frissen, houten ramen met dubbel glas. Verwarming met gas en elektriciteit.

Gelijkvloers: ruime living, ruime geïnstalleerde keuken, toilet en badkamer Kelder voutekamer.

1ste verdieping: 2 slaapkamers.

Vrijstaande garage. Eigen waterwinning. Geen immobiliën.


Lochristi huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Zaffelare, Zeveneken of Beervelde lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Zaffelare, Zeveneken of Beervelde of een bungalow in Lochristi. Een villa in Lochristi zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Lochristi van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Zaffelare, Zeveneken of Beervelde van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Lochristi of Zaffelare, Zeveneken of Beervelde bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Lochristi hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Lochristi of Zaffelare, Zeveneken of Beervelde een nieuwe stek kan vinden.