home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP LOKEREN PARTICULIER

huizen Lokeren te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Lokeren.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Lokeren. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Lokeren aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP LOKEREN
319.000 €

huis te koop lokeren

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:3
Bouwjaar:1985
Bewoonbaar:155 m²
Opp grond:582 m²
EPC:438 kWh/m²
Beschikbaar:vrij 01/01/18
CONTACT
Adres:_
9160 LOKEREN
Contact:
(geen immo aub)
T: 0498 26 36 64
E: -

WONING TE KOOP IN lokeren

Een prachtige open bebouwing te koop in Lokeren rechtsstreeks van eigenaar. Woning met 3 slaapkamers, veranda en garage

Instapklare bungalow met zuidgelegen tuin. Dicht bij E17 en in de buurt van winkels. Nieuwe keuken, nieuwe badkamer, ruime living met nieuwe gashaard, veranda, 3 slaapkamers, apart toilet, garage en carport.

Open zolder over de volledige lengte met vaste trap, met mogelijkheid om zelf in te richten.


lokeren huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in West-Vlaanderen te blijven wonen en lokeren lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen of een bungalow. Een villa zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in lokeren van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te lokeren van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in lokeren bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in lokeren hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in lokeren een nieuwe stek kan vinden.