home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP MECHELEN PARTICULIER

huizen Mechelen te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Mechelen.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Mechelen. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Mechelen aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP MECHELEN
209.000 €

huis te koop Mechelen

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:3
Bouwjaar:-
Bewoonbaar:119 m²
Opp grond:144 m²
EPC:- kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:-
2800 MECHELEN
Contact:
(geen immo aub)
T: 0484 89 06 30
E:

BESCHRIJVING WONING IN MECHELEN

Huis te koop in Mechelen van eigenaar in een rustige residentiële buurt.

Indeling woning in Mechelen: kelder onder de inkomhall en toiletruimte, inkomhal met traphal, keuken, apart toilet, veranda, berging/wasplaats, cv-ruimte, tuin.

Eerste verdieping: nachthall en traphal, badkamer, 3 slaapkamers, zolder. bezichtiging mogelijk.

Tel:0484/890630. Prijs 209.000. Opp. van het terrein 144 m² Bewoonbare opp. 119 m². Aantal slaapkamers: 3. Aantal badkamers: 1.


Mechelen huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Antwerpen te blijven wonen en Walem, Hombeek of Muizen lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Heffen of een bungalow in Leest of Muizen. Een villa in Mechelen zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Mechelen van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Schellebelle of Serskamp van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Mechelen of Walem bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Mechelen hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Mechelen, Walem, Hombeek of Muizen een nieuwe stek kan vinden.