home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP SINT-LIEVENS-HOUTEM PARTICULIER

huis Sint-Lievens-Houtem te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Sint-Lievens-Houtem.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Sint-Lievens-Houtem. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Sint-Lievens-Houtem aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP SINT-LIEVENS-HOUTEM
340.000 €

huis te koop Sint-Lievens-Houtem

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:3
Bouwjaar:1963
Bewoonbaar:297 m²
Opp grond:551 m²
EPC:269 kWh/m²
Beschikbaar:Te bepalen
CONTACT
Adres:Meulestraat 26
9520 Sint-Lievens-Houtem
Contact:
(geen immo aub)
T: 0475 95 45 57
E: -

WONING TE KOOP IN SINT-LIEVENS-HOUTEM

Ruime instapklare, stijlvolle woning op 550 m². Deze woning in Sint-Lievens-Houtem is ideaal voor zelfstandige activiteiten of iemand die op zoek is naar een schitterende hobby-speel ruimte.

Ruime instapklare, stijlvolle woning te koop van particulier op 550 m². De totale bewoonbare oppervlakte bedraagt 297 m².

Indeling gelijkvloers: inkom, open keuken, eetruimte, zitruimte, wasplaats, toilet, garage en grote polyvalente ruimte.

Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers, een bureau en een ruime badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo. Een groot schuifraam geeft vanuit de keuken toegang tot het terras van 35m² en de Zuidwest gerichte tuin.

Deze woning in Stin-Lievens-Houtem is ideaal voor zelfstandige activiteiten of iemand die op zoek is naar een schitterende hobby-speel ruimte. De woning werd recent gerenoveerd en heeft een EPC van 269.


Sint-Lievens-Houtem huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Bavegem, Zonnegem, Letterhoutem of Vlierzele lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Heusden of een bungalow in Sint-Lievens-Houtem. Een villa in Sint-Lievens-Houtem zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Sint-Lievens-Houtem van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Bavegem, Zonnegem, Letterhoutem of Vlierzele van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Sint-Lievens-Houtem bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Sint-Lievens-Houtem hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Sint-Lievens-Houtem of Bavegem, Zonnegem, Letterhoutem of Vlierzele een nieuwe stek kan vinden.