home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP TEMSE PARTICULIER

huizen Temse te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Temse.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Temse. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Temse aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP TEMSE
255.000 €

huis te koop Temse

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:2
Bouwjaar:-
Bewoonbaar:200 m²
Opp grond:200 m²
EPC:428 kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:Gelaagstraat 24
9140 TEMSE
Contact:
(geen immo aub)
T: 0474 09 34 01
E: -

WONING TE KOOP IN TEMSE

Instapklare HOB te koop in Temse.

Een goed onderhouden en instapklare HOB te koop in Temse van eigenaar. Mooi woonhuis aan de Schelde. Huis volledig in orde. Met een garage en een extra parkeerplaats.

Overal dubbel glas en centrale verwarming. Huis in Temse vlakbij winkels en scholen. Ligt ook vlak bij de Schelde: ideaal dus voor natuurliefhebbers.

Er is op het gelijkvloers een grote living, keuken, badkamer, toilet en wasruimte.

Op het tweede verdiep is er één slaapkamer, badkamer met wc en een berging.

En op de zolder verdieping is er één grote slaapkamer (mogelijk om 2 slaapkamers van te maken). Bij deze woning in Temse bevindt zich ook een grote tuin met een tuinhuis en een aparte berging.

Klein beschrijf mogelijk.


Temse huis te koop is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in Oost-Vlaanderen te blijven wonen en Temse of Elversele lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen in Steendorp of een bungalow in Tieldorp. Een villa zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op huis te koop in Temse van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Steendorp of Elversele van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Temse of Tielrode bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in Temse hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Temse, Steendorp, Tielrode of Elversele een nieuwe stek kan vinden.