home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP KORTRIJK PARTICULIER

huizen Kortrijk te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De huizen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina 1 huis te koop in Kortrijk.

Hiernaast bevinden zich de gegevens van een woning te koop in Kortrijk. U kan hieronder als particulier uw woning te koop in Kortrijk aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS op deze pagina toegevoegd.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP KORTRIJK
195.000 €

huis te koop Kortrijk

EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:3
Bouwjaar:-
Bewoonbaar:128 m²
Opp grond:-
EPC:328 kWh/m²
Beschikbaar:vrij bij akte
CONTACT
Adres:Kanonstraat 43
8800 KORTRIJK
Contact:
(geen immo aub)
T: 056 51 71 77
E:

DUPLEX WONING TE KOOP IN KORTRIJK

Uit de hand te koop instapklare duplex woning in Kortrijk.

Ligging in centrum van Kortrijk op 10 min. van het station.

Op 15 min. wandelafstand van Grote Markt in Kortrijk.

Voor uitvoeriger informatie en of bezoek contacteer de eigenaar.


Huis te koop in Kortrijk is de advertentie waarnaar ik al een tijdje op zoek ben. Ik ben toe aan een nieuwe woning. Het is nog niet helemaal duidelijk naar wat ik precies op zoek ben of toch. Ik verkies in West-Vlaanderen te blijven wonen en Kortrijk lijkt me wel een gemeente met tal van mogelijkheden.

Een boerderij kopen of een hoeve renoveren zal het niet worden, maar ik twijfel nog tussen een apparement kopen of een bungalow. Een villa zal waarschijnlijk boven mijn budget liggen.

Ik google op duplex appartement te koop in Kortrijk van particulier en probeer ook regelmatig met de zoekwoorden bungalow kopen te Kortrijk van eigenaar.

Een bungalow heeft net zoals een villa het voordeel dat het gaat om een vrijstaande woning, maar een appartement daarentegen (zeker als er een lift aanwezig is) biedt hetzelfde comfort. Doorslaggevend zullen de kosten zijn, maar ook dien ik nog duidelijkheid te krijgen of ik nog behoefte hebt aan een tuin.

Als ik het woningaanbod in Kortrijk bekijk, dan zie ik soms studio te koop of nieuwbouw kopen tussen de vele advertenties staan.

Ik zoek een huis te koop van particulier omdat ik er de voorkeur aan geef om bij de verkoop rechtstreeks te onderhandelen met de eigenaar.

Laat mij nu even stilstaan bij de bijzonderheden van de woning die ik in kortrijk hoopt te vinden. De aanwezigheid van 3 slaapkamers is noodzakelijk. Daarnaast beschik ik ook graag over een ruime garage. Een extra berging is ook steeds welkom. Mijn voorkeur gaat naar een nieuwbouw appartement of bungalow. Renoveren is geen optie voor mij.

De moderne keuken hoeft niet groot te zijn, maar lichtinval daarentegen vind ik wel belangrijk. Ik wil open blijven voor allerlei suggesties, dus een loft behoort ook nog tot de kanshebbers.

Ik hoop echt dat ik in Kortrijk een nieuwe stek kan vinden.