home  |   woning gratis aanmelden  |   contact     

HUIS TE KOOP ZOERSEL PARTICULIER

huizen Zoersel te koop van eigenaar

OVERZICHT HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

HUIZEN TE KOOP PARTICULIER

De woningen op www.huistekoopparticulier.be worden direct van eigenaar verkocht. Momenteel bevinden zich op deze pagina geen huizen meer te koop in Zoersel.

Hiernaast staat een DEMO van een huis te koop in Zoersel. U kan hieronder als particulier uw woning in Zoersel aanmelden. De gegevens van uw woning worden dan GRATIS geplaatst op deze pagina in de plaats van de demo.


HUIS AANMELDEN

HUIS TE KOOP ZOERSEL
WONING ONLANGS VERKOCHT


EXTRA FOTO'S

BASISGEGEVENS
Slaapkamers:2
Bouwjaar:2007
Bewoonbaar:80 m²
Opp grond:800 m²
EPC:339 kWh/m²
Beschikbaar:vrij te bepalen
CONTACT
Adres:Bremlaan
2980 ZOERSEL
Contact:
(geen immo aub)
T: -
E:

BESCHRIJVING WONING IN ZOERSEL

Vrijstaand huis gelegen in rustig natuurlijk gebied te Zoersel.

Instapklare, vrijstaande woning te Halle-Zoersel, bouwjaar 2007. Mooie aangelegde tuin met tuinhuis van 16 m² en berging voor briketten of hout. Carport. Aparte wasplaats en toilet met lavabo. Twee slaapkamers en badkamer met bad/douche. Ruime living/eetplaats met open keuken ernaast. Vernieuwde keuken met alle moderne toestellen: vaatwasser, oven, elektrische 4-pits kookplaat en Amerikaanse ijskast. Centrale verwarming met propaan (tank in tuin), nieuwe condensatieketel van Vaillant met doorstroomsysteem, dus altijd warm water genoeg. Stapelzolder op eerste verdieping. Het huis ligt in een gebied voor verblijfsrecreatie. Geen immokantoren aub.

Alle ramen hoogrendement dubbel glas - dievenklauwen (inbraakbeveiliging) op alle ramen - goedgekeurde elektriciteit met dag/nacht tarief - volledig omheind, dus ideaal indien je huisdieren hebt - alle leefruimte gelijkvloers, dus zeer geschikt voor mensen die moeite hebben met trappen ... - alle vloeren betegeld, dus zeer makkelijk in onderhoud.

Stedenbouwkundige vergunning ontvangen: ja
Dagvaarding voor inbreuk op de stedenbouwkundige voorschriften: nee
Onroerend goed, niet gelegen in een overstromingsgebied